-注册-

转贴:忧伤再现-A place nearby!

忧伤再现-A place nearby!

A place nearby!

Heaven is a place nearby(天堂是一个很近的地方)
我就这样沉沉睡去!

十字路,立交桥,穿梭的车灯,流动的霓虹。低吟浅唱的心情,交错在十字中央,

一边是离别,一边是想念,一边是祝福,一边是牵绊。

我多想就这样蹲在街角,在喧嚣的人群中承接对你一世的思念!

A place nearby!

Lene Marlin-A place nearby下载

QUOTE:
Lene Marlin-A place nearby

I entered the room.我走进房间。
Sat by Ur bed all through the night.整夜坐在你床边。
I watched Ur daily fight.我看着你每天与病魔搏斗。
I hardly knew.我仅仅知道。
The pain was almost more than I could bear.那样的痛苦我所难以承受的。
And still I hear.我仍然能听见。
Ur last words 2 me.你给我的临终遗言。

[Heaven is a place nearby.天堂是一个很近的地方。
So I won’t be so far away.所以我将离你不远。
And if U try & look 4 me.如果你尝试着寻找我。
Maybe U’ll find me someday.也许某天你将会找到我。
So there’s no need 2 say goodbye.所以没有必要说再见。
I wanna ask U not 2 cry.我想要告诫你不要哭泣。
I’ll always be by Ur side ! 我将一直在你身边!

U just faded away.你还是逐渐衰弱下去。
U spread Ur wings U had flown.你已经展翅飞离。
Away 2 something unknown.离开我去到那未知的地方。
Wish I could bring U back.我希望能把你带回来。
U are always on my mind.我一直惦念着你。
About 2 tear myself apart.为我与你的分离去而哭泣。
U have Ur special place in my heart.你在我心中有特别的意义。

Always heaven is a place nearby.天堂一直很近!
And even when I go 2 sleep.即使我睡着了。
I still can hear Ur voice.我仍然能听到你的声音。
And those words.你的那些话语。
I never will forget.我从未忘记。  

曾经近乎没日没夜聆听这首A place nearby。心也跟着软绵绵潮湿一片!

曾经在练舞的公园,躺在硬硬的练舞场地感觉像是躺在软软的记忆里,仰望星空,却迟迟无法醒来!

曾经思念着你的微笑,想用这首歌去沉睡百年!
给个连接啊

歌词.曲子都有点避世.消沉.

Lene最好的歌之一